Принц Хари е минал със същата скорост през тунела в Париж,

...
Принц Хари е минал със същата скорост през тунела в Париж,
Коментари Харесай

Принц Хари каза за катастрофата на Даяна

Принц Хари е минал със същата скорост през тунела в Париж, където умира Даяна. Освен това е изискал да прегледа фотосите, направени директно след злополуката. " Видах тялото ѝ в тил, нейната руса коса “, споделя Хари в изявление за американската телевизия ITV, фрагменти от което са представени в немското издание " Фокус “.

Блудният наследник на Чарлз и Даяна споделя пред журналиста Том Брадби по какъв начин се е справил със гибелта на майка си. Повод за изявлението е излизането на неговата автобиографична книга " Резервен “. В нея той признава, че е изискал да види фотосите и секретното държавно досие за съдбовната автомобилна злополука в Париж.

" Видях фотосите, видях гърба й, както и русата ѝ коса. Тя беше потънала на облегалката на седалката “, спомня си Хари. Някои от по-ужасяващите фотоси били отстранени от досието. Днес по-малкият наследник на Дяна споделя, че е признателен за това.

" В този миг търсих доказателства, че това в действителност се е случило, че е истина “, споделя още той. Признава, че е бил скован при новината и е имал потребност да открие нещо, което да го нарани, да го извади от това вцепенение. " Тялото ми като че ли се изключи и сподели: " Не желаеме това “, спомня си още Хари.

Единственият път, в който е плакал, е било на погребението на Даяна. Тогава принцът е едвам на 12 години. Спомня си, по какъв начин татко му, в този момент крал Чарлз III, му е споделил за случая, до момента в който той седял на леглото си в замъка Балморал в Шотландия. " Скъпо мое момче, мама е претърпяла автомобилна злополука “, споделил Чарлс, а Хари очаквал удостоверение от него, че принцеса Даяна е добре. Баща му споделил единствено: " не е съумяла “.

" В книгата разказвам в детайли какъв брой необичайно беше това събитие и каква виновност изпитвах. Мисля, че Уилям също се усещаше отговорен до момента в който се разхождах из двореца Кенсингтън, гледахме цветята оставени за майка ни и се ръкувахме с хората. Трябваше да се усмихваме, а ние страдахме. Всички смятаха, че я познават. А двамата най-близки хора - тези, които тя обичаше най-вече, не можеха да покажат никаква страст “, споделя още той в изявлението си за телевизия ITV.

По-късно гледал още веднъж записите от този ден. Принцът разказва още, че двамата с Уилям е трябвало да вървят зад ковчега на Даяна в процесията за нейното заравяне в Лондон. " Нямаше безусловно никакъв метод да оставя Уилям да го направи самичък. И нямаше безусловно никакъв метод той да ме остави да го направя сама “, споделя Хари.

Най-трудното нещо в живота му е да се помири със гибелта на майка си. Освен всичко друго, когато е на 23 години Хари минава през същия тунел, в който умира Даяна. По-късно споделил с Уилям и той му признал, че е направил същото.

Хари е отстранен от листата с посетители за коронацията на Чарлз III след пикантните разкрития в автобиографичната му книга " Резервен “, твърди немското издание " Фокус “, базирайки се на светските хроникьори във Англия. Според тях скандалните разкрития, които изтичат в общественото пространство през последните дни, не се харесват на кралското семейство и евентуално това ще има последствия за принца-бунтар.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР